We Build your house in Cyprus from €199,000+VAT

We Build your house in Cyprus

ΚΤΙΣΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΜΕ €199,000+ΦΠΑ. 

Η εταιρία μας, σε συνεργασία με πολύ έμπειρη κατασκευαστική εταιρία , σας προσφέρει την ευκαιρία να κτίσετε το σπίτι σας στο δικό σας οικόπεδο ή σε οικόπεδο που θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε με μόνο €199,000+ΦΠΑ. Η τιμή περιλαμβάνει την πλήρη αποπεράτωση οικίας 4 υπνοδωματίων 190τμ, εντός 12 μηνών από την έκδοση της απαιτούμενης άδειας. Η τιμή δεν περιλαμβάνει την αξία του οικοπέδου. Οι προδιαγραφές των οικιών είναι όπως πιο κάτω:

Μοντέρνες οικίες τεσσάρων υπνοδωματίων προς πώληση σε μία υπέροχη περιοχή στην Τάλα με θέα θάλασσα. Προδιαγραφές οικιών.


1. Σκελετός:
Ο σκελετός της κατοικίας είναι εξ’ ολοκλήρου από οπλισμένο σκυρόδεμα σύμφωνα με τα σχέδια και τους στατικούς υπολογισμούς. Η σχεδίαση του κτιρίου προσδίδει σε αυτό πλήρη αντισεισμική ικανότητα.


2. Τοιχοποιία:
Όλοι οι εξωτερικοί τοίχοι κατασκευάζονται με διάτρητα θερμομονωτικά τούβλα πρώτης ποιότητας διαστάσεων 30Χ25Χ20 εκ. Το πάχος των εξωτερικών τοίχων είναι 25 εκ. Όλοι οι εσωτερικοί τοίχοι κατασκευάζονται με διάτρητα τούβλα πρώτης ποιότητας διαστάσεων 30Χ20Χ10 εκ. Το πάχος των εσωτερικών τοίχων είναι 10 εκ.


3. Οροφή:
Η οροφή της οικοδομής γίνεται με επίπεδη πλάκα μπετόν, η οποία μονώνεται με θερμομονωτικά και υγρομονωτικά υλικά σύμφωνα με τους επίσημους όρους και κανονισμούς.


4. Επιχρίσματα: 
Εσωτερικά στους τοίχους γίνονται τρία (3) χέρια σοβάς. Το τρίτο χέρι γίνεται με αδιάβροχο υλικό το οποίο περιέχει ίνες. Εξωτερικά γίνονται τρία (3) χέρια σοβάς. Το τρίτο χέρι γίνεται με ultra mix. Εσωτερικά και εξωτερικά, το τρίτο χέρι που χρησιμοποιείται αυξάνει τις μηχανικές αντοχές καθώς και την αντίσταση στην τριβή.


5. Ελαιοχρωματισμοί:
Εσωτερικά όλοι οι τοίχοι και τα ταβάνια σπατουλάρονται και μπογιατίζονται με τρία (3) χέρια εμάλσιον. 
Εξωτερικά γίνονται τρία (3) χέρια εξωτερικής μπογιάς.


6. Δάπεδα:
Στη σαλοτραπεζαρία, στην κουζίνα και στο καθιστικό, τοποθετείται κεραμικό αξίας - €50.00 το τ.μ.
Στο αποχωρητήριο του ισογείου και στα μπάνια τοποθετείται κεραμικό αξίας - €50.00 το τ.μ.
Σε όλες τις βεράντες τοποθετείται κεραμικό αξίας - €20.00 το τ.μ.
Στα υπνοδωμάτια και στον διάδρομο του ορόφου τοποθετείται παρκέ λαμινέιτ (laminate), αξίας - €18.00 το τ.μ. 
Στη σκάλα τοποθετείται Γρανίτης/Μάρμαρο αξίας - €1,600.00.

 
7. Επενδύσεις τοίχων: 
Οι τοίχοι του αποχωρητηρίου του ισογείου και των μπάνιων μέχρι 2 μέτρα ύψος και ενδιάμεσα των πάγκων στην κουζίνα επενδύονται με κεραμικά αξίας - €50.00 το τ.μ.


8. Είδη υγιεινής: 
Όλα τα Είδη Υγιεινής είναι επιλογής του αγοραστού αξίας - €2,500.00.


9. Ξύλινες κατασκευές:
Οι πάγκοι και τα ντουλάπια της κουζίνας, (Υποχρέωση της εταιρείας για πάγκους και ντουλάπια της κουζίνας είναι 12.00 τρ.μ.) κατασκευασμένη από πελεκάνο της εταιρείας, με πολλές επιλογές χρωμάτων.
Οι εσωτερικές θύρες κατασκευάζονται σύμφωνα με τα σχέδια.
Οι ντουλάπες κατασκευάζονται σύμφωνα με τα σχέδια.
(Χερούλια για θύρες, ερμάρια και ντουλάπια αξίας - €300.00).


10. Κουφώματα: 
Όλα τα παράθυρα και εξωτερικές πόρτες είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο σε φυσικό χρώμα (ασημί) και με διπλό γυαλί (double glazed). 

11. Ηλεκτρική εγκατάσταση: 
Γίνεται σύμφωνα με τα αρχιτεκτονικά σχέδια και τους όρους και κανονισμούς της Α.Η.Κ.
Στην κατοικία υπάρχουν, έξι (6) σημεία για τηλέφωνο (ένα στην κουζίνα, ένα στο σαλόνι και ένα σε κάθε υπνοδωμάτιο), έξι (6) σημεία για τηλεόραση, τέσσερις (4) πρίζες στον χώρο της κουζίνας και τέσσερα (4) Η. Switch (ψυγείο, πλυντήριο και στεγνωτήριο ρούχων, και πλυντήριο πιάτων) και εγκατάσταση για ηλεκτρική κουζίνα, τέσσερις (4) πρίζες στο σαλόνι και τραπεζαρία, τρεις (3) πρίζες στο κάθε υπνοδωμάτιο, τρεις (3) πρίζες στο κυρίως υπνοδωμάτιο και κουδούνι στην είσοδο των κατοικιών. Η κατοικία διαθέτει πλήρη εγκατάσταση πιεστικού συστήματος. Η κατοικία επίσης διαθέτει κεντρικό κουτί για τις καλωδιώσεις αντενών και τηλεφώνων, καθώς και πρόνοια για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων. Επιπλέον η κατοικία διαθέτει σημεία για πρόσβαση στο διαδίκτυο στο ισόγειο και στον όροφο.


12. Αποχετεύσεις: 
Γίνονται σύμφωνα με τα αρχιτεκτονικά σχέδια. Η κατοικία συνδέεται με το Αποχετευτικό Σύστημα.


13. Κεντρική θέρμανση και σύστημα κλιματισμού:
Η κατοικία διαθέτει πλήρη εγκατάσταση κεντρικής θέρμανσης με το σύστημα PIPE IN PIPE με επένδυση 4mm Αλουμινίου. Η κατοικία διαθέτει επίσης έξι (6) πρόνοιες για σύστημα κλιματισμού. Δύο (2) στο ισόγειο και τέσσερις (4) στον όροφο.


14. Ηλιακός θερμοσίφωνας:
Τοποθετείται ηλιακός θερμοσίφωνας 200 λίτρων με πλαίσια και ντεπόζιτο νερού 2.000 λίτρων. 


15. Στεγασμένος χώρος στάθμευσης:
Καλυμμένος χώρος στάθμευσης όπου τοποθετείται κεραμικό αξίας - €20.00 το τ.μ.


16. Περίφραξη: 
Η πρόσοψη διαμορφώνεται με τοιχαράκια και κάγκελο και τοποθετείται μία μονή και μία διπλή καγκελόπορτα σύμφωνα με τα αρχιτεκτονικά σχέδια. Στις άλλες τρεις (3) πλευρές γίνεται τοιχαράκι ενός μέτρου και είκοσι εκατοστών (1,20μ.) με μπετόν.

 
17. Μεταλλικές κατασκευές:
Οι μεταλλικές κατασκευές αποτελούν τις καγκελόπορτες της κατοικίας, όπως αυτές φαίνονται στα αρχιτεκτονικά σχέδια και αποτελούν υποχρέωση της εταιρείας.


18. Αυλή:
Στην αυλή μπροστά και πίσω τοποθετείται χώμα κατάλληλο για φύτευση. 


19. Σκυβαλαποθήκη:
Κατασκευάζεται σκυβαλαποθήκη η οποία επενδύεται με κεραμικά στο εσωτερικό μέρος και τοποθετούνται θύρες αλουμινίου.


20. Μονώσεις:
Τοποθετείται πλαστική μεμβράνη κάτω από την πεδιλόπλακα. Επίσης γίνονται δύο (2) χέρια μόνωση περιμετρικά του πεδίλου και της περίφραξης. Κάτω από την εξωτερική τοιχοποιία στο ισόγειο τοποθετείται κατρόχαρτο.

Το ΦΠΑ δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή.

Προσφέρονται 7 διαφορετικοί τύποι οικιών σε μοντέρνα και κλασσική γραμμή.

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗΣ 12 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ. ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΙΤΛΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ. ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ 222-555-60